"Loading..."

8383 Iptal

Table of content

8383 Iptal

.

Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan sms ile otomati̇k olarak alabilecekler. 8383 abonelik ve üyeliğini iptal etme işlemlerini sizler için derledik.


8383 Meb Mobil Bilgi Servisi Ppt Indir
8383 Meb Mobil Bilgi Servisi Ppt Indir from slideplayer.biz.tr
Sorgulama komutlarını kullanarak yapılacak sorgulamalarda 8383 kısa numarasına gönderilen her sms vergiler dahil 1 tl olarak ücretlendirilir. İşlem sonrasında ret bildirimi iletilmesini takip eden 3 iş günü içerisinde hizmet sağlayıcı tarafından iletişim adresinize ticari elektronik ileti gönderimi durdurulacak ve bir daha bu. Öğrenci̇ tc ki̇mli̇k numarasi yazıp 8383'e gönderin.

Bunun için ticari elektronik i̇leti yönetim sistemi devreye alındı.

Milli eğitim bakanlığı e okul bilgilerini cep telefonunuza gönderen 8383 mobil bilgi servisine üye olanlar aboneliklerini nasıl iptal edebilir. 5 8383 aboneliğinin i̇ptali i̇çin gerekenler. Öğrenci̇ tc ki̇mli̇k numarasi yazıp 8383'e gönderin. 8383 abonelik ve üyeliğini iptal etme işlemlerini sizler için derledik. Sorgulama komutlarını kullanarak yapılacak sorgulamalarda 8383 kısa numarasına gönderilen her sms vergiler dahil 1 tl olarak ücretlendirilir. Meb mobil bilgi servisi aylık abonelik 2,5 tl'dir. 8383 sayesinde veliler öğrencilerin notlarını ve devamsızlıklarını telefonlarına gelen mesajla öğrenebiliyor. Peki, istenmeyen mesajlar nasıl iptal edilir? Öğrenci hakkında bilgi almak için velinin yapması gereken öğrenci t.c. 8383 nedir ücretli midir kayıt olma abone olmak ve iptal etmek için ne yapılmalı? Bunları mesaj yoluyla öğrenmek istemeyen veliler dilerlerse iptal edebilirler. 8383 abonelik ve üyeliğini iptal etme işlemleri. Onayınız olmadan size gönderilen ticari mesajları, ve aramaları engellemeniz mümkün. Kimlik numarasını yazıp 8383'e göndermektir. Meb mobil bilgi servisi ücret bilgisi nedir? Meb mobil bilgi servisi'ne abone olmak için öğrencinizin tc ki̇mli̇k numarasi'nı yazıp 8383'e gönderin. 3 8383 servisinin hizmet sunduğu alanlar. 4 8383 ile bilgi almak i̇çin kısa mesaj kodları. İstenmeyen sms'ler nasıl iptal ediliyor? Sms almak istemiyorsaniz ret yazip 8383e gonderiniz. şimdi benim bildiğim bu eski bir alimin ismi.böyle biri yoktur herhalde. Ticaret bakanlığı'nın ticari elektronik i̇leti yönetim sistemi ile istenmeyen sms'leri engelleyebilirsiniz. Servis üyeliğinizi iptal etmek için iptal yazıp 8383'e gönderebilirsiniz. Veli bilgilendirme servisi pek çok veli tarafından kullanılmaktadır. Milli eğitim bakanlığı'na bağlı kurumlarda öğrencisi bulunan velilere mesaj gelmeye başladı. Böyle bir uygulamanın olması uzun zamandır konuşuluyordu. Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan sms ile otomati̇k olarak alabilecekler. Meb bilgi servisini iptal etmek için iptal yazıp 8383'e göndermeniz yeterlidir. Servisi yanlışlıkla iptal ettiyseniz ve yeniden üye olmak istiyorsanız öğrenci tc kimlik numarasını yazarak 8383′e gönderebilirsiniz. Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil 2,5 (ikibuçuk) tl. E okul mesaj gelmesin, e okul sms bilgilendirme iptali, e. Örnek dilekçe telekom müdürlüğüne gitmeden faks yoluyla aboneliğinizi nasıl iptal edeceğinizi anlatacağım.